28 Mart 2013 Perşembe

'Kadınları memnun etmenin yolu indirimden geçer' diyorsanız mompery.com'a mutlaka uğrayın!

Kadın için alışveriş bir aşktır. Tutkunu olduğunuz markaların indirimini gördüğünüzde aşık oldukları adamın gözlerini görmüş gibi olmuyor musunuz? %90’lara varan indirim olur muymuş demeyin. Mompery.com, bununla kalmayıp bir de üye olana 20 TL hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişe 20 TL indirim kuponu kazandırıyor. Yani toplamda üye olduğunuz gün itibarı ile 40 TL kazanabiliyorsunuz!

"Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool, Victoria’s Secret” gibi markalarda akıl almaz indirimler sunan www.mompery.com indirim butikleri, her sabah 7’de açılıp, her 3 günde bir yenileniyor.

Trendyol’da tecrübe kazanan gençler, “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” anlayışı ile yola çıkarak sizlerin zevki ve beğenisine farklı türde ürünler sunuyor. Siteye yapacağınız girişle hemen bu fırsatlardan yararlanmaya başlayabilir, kendinize ve sevdiklerinize bir çok güzel hediye alabilirsiniz.

Günlük şıklığınızı tamamlayacak çantadan battaniyeye, sıcacık kış günlerinde ayağınızı ısıtan çoraplardan yataklarınızı süsleyen nevresim takımlarına kadar ihtiyacınız olan neyse indirimli bir şekilde temin edebilirsiniz.



Bir bumads advertorial içeriğidir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder