21 Nisan 2012 Cumartesi

Tasarım,farklı kına malzemeleri !!

Bu metal sepetin içine almış olduğum gold malzemeyi koydum..


Almış olduğum zinciri bulamadığımdan gold iple isimlerimizi yazdırdığım plakayı bağladım..Bu plakalar gold renkli metal,istediğim yazı tipinde,farklı boyutlarda ve şekillerde yaptırdım bunlardan çok yaptıracak gibi görünüyorum çünkü davetiyelerimde davetlilerin ismini yazdırıp zarfın kenarına takmayı düşünüyorum ve belki nikah şekerlerime bile iliştiririm:)Diyorum ya herşeyim özel olsun istiyorum..Bunlardan isteyenler için çok uygun fiyata temin edebilirim..

 Kına gecesi hep bana kırmızıyı çağrıştırdığı için kristal tül ile kese yapıp içine koydum..




Şimdiden başladım davetiyelere bakmaya,gelin hamamı için alınacaklara,kına için neler var araştırmaya..Fakat gel gelelim hep aynı şeyler..Nişanım çok aceleye geldi hiç bişi yapamadım..Düğünümde öyle olsun istemiyorum herşey farklı ve özel olsun istiyorum..Bu yüzden sürekli geziyorum,sürekli araştırıyorum..Ama hep aynı hep aynı..Peki ben ne yaptım kendim için birşeyler tasarlamaya başladım..Ve benim gibi özel şeyler isteyen insanlar içinde bunları minumum fiyatlara satabilceğim gibi sizlerede her türlü konuda yardımcı olmak isterim..Duvaktan tutunda,keselere,keselerden çiçeklere ve benim en sevdiğim kına koyacağınız gold metal sepete bir çok şey tasarladım..İlk olarak gold metal sepeti paylaşmak istiyorum sizlerle..Gerek yorum bırakarak gerekte cerenyarici@hotmail.com adresine mail atarak bana ulşabilirsiniz..

DETAYLI BİLGİ İÇİN http://cerenyarici.com/

7 yorum:

  1. merhaba canım bu malzemelerı nerden aldın plaka ve sepet cok ama cok begendım cok zevklısın cevabını beklıyorum canım .

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim,plakaları yaptırttım.Tel sepetide istanbuldan getirttim..tekrardan teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  3. plakaları nerde yaptırdınız?

    YanıtlaSil
  4. Nişanlımın arkadaşına yaptırttık.

    YanıtlaSil
  5. Bu plakaların fiyatı nedir yaptırdığınız yerin telefonuna nasıl ulaşailiriz

    YanıtlaSil
  6. Nişanlınızın arkadaşına nasıl ulaşailiriz bu plakaların fiyatı ne kadar davet organizasyon firmam var lütfen tel verirmişiz dilek_ener12@hotmail.com acil cevap bekliyorumşimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. plakaların fiyatları aslında 1TL fakat sayı fazla olunca fiyatta düşüyor.Biz 75kr dan yaptırdık,dilerseniz mail adresini verebilirim.Bunların üzerine fotoğraf filanda basılıyor,isteğe göre fakat ben bu şekilde tasarladım benimkilerde isimlerimiz ve nazar boncuğu basılıydı.

      Sil