9 Nisan 2012 Pazartesi

Hepimiz evimize ALOE VERA alıyoruz

 Bitkiyi kırarak içindeki jeli temizlenmiş cildinize sürüyorsunuz..Ve cildinizin yumusaklığına siz bile inanamıcaksınız..


Arkadaşımın annesinin kullandığı benimde ilk kez gördüğüm bu olağanüstü bitkiyi sizlerlede paylaşmak istedim..Aloe Vera..Peki ne işe yarar..Buyrun hepbirlikte öğrenelim:)

Kuru cilt probleminiz mi var? İşte sizin için bazı bilgiler. Aloe Vera ciltteki çatlakların tedavi edilmesinde yararlıdır ve kuru ciltler için faydalıdır. Aloe Vera yağını cildinizi parlak ve normal göstermek için kullanabilirsiniz. Aloe Vera, cilt dokusunun bileşimini ve gücünü geliştirmek için cilt hücrelerine oksijen sağlayarak cildi esnek tutan en iyi cilt nemlendiricisidir. Aloe Verayı kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra uzun süredir arzuladığınız parıldayan ve yumuşak cilde sahip olarak farkı siz de göreceksiniz.
Her Zaman Genç Görünün! Aloe Vera cildin yaşlanmasını engellemede faydalıdır.
Aloe Vera ölü deri hücrelerinin temizlenmesi için faydalıdır. Aloe Vera sağlıklı maddelerin etkili yayılmasına ve cilde işlemesine yardımcı olma kapasitesine sahiptir. Bu bitki yüzdeki pigmentasyonun yoğunluğunu azaltır ve koyu bölgelerin rengini açar. Aloe Vera kırışıklık karşıtı kremlerde, cilt kremlerinde, rujlarda, makyaj ürünleri ve yüz maskelerinde ve neredeyse tüm cilt bakım ürünlerinde kullanılır.  
Bu nedenle Aloe Vera sadece cildinizin güzel görünmesinde fayda sağlamaz aynı zamanda birçok cilt hastalıklarının tedavisinde de etkilidir.
 
 
 
Kaynak:
http://www.hemensaglik.com/adan-zye-saglik/cilt-ve-guzellik/urunler-merkezi/dogal-guzellik-urunleri/aloe-vera-cilt-bakimi-icin-mucizevi-bitki

Aşkla kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder