21 Kasım 2012 Çarşamba

Kına Gecem:)

 Artık duvaklardan çok sıkıldığım için tüllü ve tüylü taclardan aldım arkadaşlarıma..Bide klasik elde tutulan mumlar yerine camdan şamdanlar alıp içlerine kırmızı kokulu mumlar koydum..
 Bu tüylü sepetin içinde aldığım kırmızı tefler ve büyük keseler dağıtıldı..Keselerin içinde kırmızı mendil,metal sepette kına,kına yakıldıktan sonra kızlar ellerine taksınlar diye eşimle benim resmim olan keçeden çiçekler ve yine küçük kesede kuruyemişler vardı..
 Kına gecesi bende etnik bir hava yarattığı için,tarihin derinliklerine götürdüğü için kendime hürrem taci diye tabir edilen taşlı taclardan taktım:)
Kına gecemin farklı bir konsepti olsun istedim bu yüzden herşeyi kendi ellerimle hazırladım.Keselerimi,keselerimin içindekileri en kısa zamanda paylaşıcam..Şimdilik yukarıda paylaştığım arkaşadaşlarım için aldığım tacları,uzun cam şamdanları ve tüylü kına sepetimi görüyorsunuz.Uzun cam şamdanları,kızlar etrafımızda dönerlerken ellerinde tuttular..Nakışlı keselerimi daha önce paylaşmıştım..Onların içine koyduklarımında resimlerini çekip ayrı bir post yapıcam..Karmaşık bir görüntü istemediğim için yaptığım,aldığım herşey kırmızı ve gold rengiydi..Resimleri paylaştıkça sizlerde daha iyi göreceksiniz..Elbisemi Ilmio'dan aldım..Sizlerde özel günlerinizde bu markaya bi göz atabilirsiniz fiyatlarıda gayet uygun..


DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN http://cerenyarici.com/
Aşkla kalın..

7 yorum:

  1. elbisenizi nerden aldınız acaba bende bu tarz bısey ıstıyorumda yardmcı olrsnz sevınırm

    YanıtlaSil
  2. Seçil Mağazasından,ayrıca bazı Ekol mağazalarındada var.Markası ilmio,internettende araştırabilirsiniz dilerseniz.

    YanıtlaSil
  3. merhaba arkadaşlarınızın kullandığı kına taçlarını ve şamdanları nereden aldınız?

    YanıtlaSil
  4. merhaba:)tacları İstanbulda bir bujiteriden getirttim,şamdanların satışını ben yapıyorum.

    YanıtlaSil
  5. şamdanların satışını ne kadardan yapıosunuz peki ve sizinle nasıl iletişime geçebiliriz? bide bijuteri hangi bijuteri ve iletişimi nedir? yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  6. Taclari çok begendim nasıl temin edicem izmir deyim ben çünkü:(((

    YanıtlaSil
  7. cerenyarici@hotmail.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil