9 Haziran 2012 Cumartesi

Tasarım Kına Malzemeleri 2

Fuşya,kenarları gümüş simli ipten yaptığım bu keseye özel parlak isim yazılmış bu kurdaleyi bağladım..



 Bu kese kuruyemiş için:)Biraz küçük ama baş harflerimizle nakış yaptırdığımdan gayet şık durduğunu düşünüyorum..E tabi nazar boncuğunuda unutmamak lazım:)
 Gelen arkadaşlarıma dağıtcağım parmak zilleri,e oynamadan olmaz,onlardada yine baş harflerimiz:)
 Bu nikah şekeride olabilir diye düşünüyorum,pek asil geldi bana:)
 Nakışlı büyük kesem,arkadaşlarıma bunlardan dağıtıp içine yine özel şeyler koyucam:)
 Kınamı bu metal sepete koyucam:)

 Nakışlı büyük kesem,benim kesem:)Laf aramızda artanını kendime saklayıp içine lavanta doldurup evin her köşesine koyucam:D

En mutlu günlerimizden biri olacaktır;sevdiğimiz,aşık olduğumuz adamla hayatımızı birleştirmek..Bu yüzden özeldir..Çok özeldir..Herşey harika olsun isteriz,herşeyimiz farklı olsun beğenilsin isteriz..Bende buradan yola çıkarak ve bugünden itibarende moda tasarım bölümü mezunu biri olarak bana yakışan birşey yapmak istedim ve bunları tasarladım..Benim gibi farklı şeyler sunmak isterseniz her konuda yardımcı olabilirim sizlerede:)

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN  cerenyarici@hotmail.com
 Aşkla kalın..


Yeni çalışmalarımız,tamamen kişiye özel.Yine bilgi için mail atabilirsiniz.




2 yorum:

  1. İYİ GÜNLERR . ÇOK TATLI OLMUŞ KESELER BUNLARDNA BENDE HAZIRLAMAK İSTİYORRUM AMA INANIN BOLE ZAMNADA VAKTI OLMUYOR SİZ DISARIYA YAPIYORMUSUNUZ?

    YanıtlaSil
  2. Evet tahmin edebiliyorum açıkçası:)Sizin gibi beğenip isteyen o kadar çok kişi oldu ki,bende bunları benim gibi herşeyi özel olsun isteyen insanlar için yapmaya karar verdim.Mail adresimden gerekli bilgiyi alabilirsiniz..Bu arada çook teşekkür ederim beğendiğiniz için..cerenyarici@hotmail.com

    YanıtlaSil